In de zomer van 2021, opende het "zoete zusje" van brasserie Schuttershüske, IJssalon de IJshut.

Gelegen aan de overkant van de brasserie, op het evenemententerrein.

Een heerlijke plek om na het eten of een wandeling nog even lekker te genieten van een ijs of milkshake.

Rondom de ijshut, staan verschillende picknickbanken en natuurlijk kunt u tijdens een heerlijke dag ook lekker op een kleedje op het gras neerploffen, genieten van een ijsje in de zon.

De ijshut heeft ook een toiletvoorziening, echter er is geen invalide-toilet aanwezig, wel is de toilet rollator-toegankelijk. 

Op het dames toilet is ook een verschoningsruimte voor baby's.

Schepijs

Héérlijk Italiaans schepijs.

Dagelijks keuze uit 24 verschillende smaken, veelal vaste bekende smaken, maar ook met wisselende varianten. Diverse smaken zowel op melkbasis, maar ook op waterbasis.

Heeft u een allergie? In de ijssalon staat altijd een allergenenlijst klaar, de ijsstekers zijn voorzien van informatie en u kunt altijd met vragen bij ons personeel terecht.

IJskoffie en Milkshakes

Heerlijk romige ijskoffie op basis van ons eigen vanille-ijs, espresso en een heerlijke toef slagroom. Net even iets anders? voeg er een smaakje aan toe!

De milkshakes worden gemaakt van het schepijs uit de vitrine, dus er is altijd keuze uit 24 verschillende smaken. Of durf jij misschien wel een combinatie van smaken aan? Diverse milkshakes zijn ook mogelijk in een vegan/melkvrije variant!

Coupes & IJsburgers

We bieden standaard een assortiment *ijscoupes aan, verkrijgbaar vanaf juni. Ook hebben we iedere week een "Coupe van de week."

Nieuw in ons assortiment, IJSBURGERS! 
Donuts gevuld met ons schepijs, royaal gegarneerd met diverse toppings en slagroom

*IJscoupes en burgers zijn niet mogelijk op dagen dat rommelmarkt plaatsvindt.

Openingtijden
Momenteel is de ijshut gesloten. Vanaf maart 2024 openen wij onze deuren weer