Binnen het park bevinden zich verschillende ondernemingen, hieronder vindt u daar een overzicht van. Door op de foto's te klikken, komt u direct uit bij de desbetreffende website.

 

Het BloteVoetenPark:

Ervaar de hindernisbaan over het water, verdwaal in het doolhof, en geniet van de modder. Niets moet, alles mag in het BloteVoetenPark.

Het is een actief uitje in het leukste bos van Zuid-Limburg. Het 4 km lange Blotevoetenpad, de grootste in de Benelux, ontspant, daagt uit en laat je de natuur ontdekken. Na een bezoek aan het BloteVoetenPark loop je op wolken.

Voor meer informatie of contact, klik hier.

De Kinderboerderij:

Op de kinderboerderij zijn een tal van dieren te vinden. Van konijnen, cavia's geitjes, tot varkens, wallaby's en alpaca's. En nog véél meer!

De boerderij is voorzien van allerlei speelse gemakken en dankzij de verharde wegen en gehandicaptentoilet, zeer toegankelijk voor gehandicapten.

Voor meer informatie of contact, klik hier

De Minihaven:

In de haven kies je je eigen schip; een cool cruiseschip, een stoere sleepboot of een echte vissersboot. Of wordt het de rode blusboot of de reddingsboot? Wat dacht je van de Mississippi raderboot? Maakt niet uit wat je kiest, je vaart en stuurt zelf, dus dat is altijd avontuur!

Voor meer informatie of contact, klik hier

De Stoomtreintjes:

Onder aan de rand van het park loopt een heus treinspoor. Vrijwel iedere zondag, kunnen de kinderen een ritje met de trein maken.

Wisten jullie dat zelfs Sinterklaas ieder jaar even met zijn pieten voorbij komt met de trein?

Voor meer informatie, klik hier

 

Klimbos Park Het Plateau:

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s? Organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! In het klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter (afhankelijk van de 4 routes). 

Voor meer informatie, klik hier