Huisregels

Om het voor iedereen zo plezierig mogelijk te houden, hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Onze toezichthouder mag u ten alle tijde de toegang weigeren wanneer u geen gehoor geeft aan deze regels.

Entree

 • Bij binnenkomst van de speeltuin dient u entree te betalen. Gaat u de rest van het park verkennen en komt u later de dag nog terug? Vraag dan een stempel bij een van onze toezichthouders.
 • Honden (zo ook andere dieren), zijn niet toegestaan. Met uitzondering van hulphonden
 • Entree kan zowel per pin-, als contante betaling voldaan worden.
 • Uit veiligheidsredenen, nemen wij géén briefgeld groter dan €50.- aan.
 • (kleine) kinderen bezoeken de speeltuin onder toezicht van een ouder of volwassenen. Onze toezichthouders zijn er om toezicht te houden, niet om op te passen.

 

Eten en Drinken

 • Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Wij doen ons best ons aanbod zo uitgebreid, maar ook zo laagdrempelig mogelijk te houden en hiermee een aanbod te creëren die voor ieder wat wils biedt.
 • Statiegeld: wij zijn géén inzamelpunt, u krijgt dus geen statiegeld bij inlevering van uw lege blikje en/of flesje. U mag deze wel bij ons achterlaten in de statiegeldzak, alle opbrengsten hiervan gaan namelijk ter behoeven van de ontwikkelingen van de speeltuin.
 • Afval hoort in de daarvoor bestemde afvalbakken, samen houden we de speeltuin schoon.
 • Vanzelfsprekend zijn alcohol & verdovende middelen ten strengste verboden. 
 • Vanaf 2024 is onze speeltuin GEHEEL ROOKVRIJ. Binnen de omheining van de speeltuin is het niet toegestaan te roken.

 

Veiligheid en toezicht

 • Aanwijzingen van onze toezichthouders gelden ten alle tijden en dienen dus te worden opgevolgd. Het bestuur van de speeltuin verleent zich het recht om u de toegang (permanent) te verbieden op het moment van een ongehoorzame, respectloze of dreigende situatie.
 • Spelen is op eigen risico. Het bestuur is niet verantwoordelijk voor ongevallen, verlies, diefstal of schade aan uw eigendommen.
 • Speeltoestellen dienen te worden gebruikt zoals bedoeld. Zo is een glijbaan om te glijden, zittend op je billen. Dus niet om met een tractor van af te gaan. Alle fietsjes, tractors of skelters die beschikbaar zijn, zijn er om door de speeltuin te rijden. Deze zijn niet bedoeld om mee op bijvoorbeeld de airtrampoline te gaan. Wanneer onze toezichthouders zien dat een toestel niet naar behoren gebruikt wordt, zullen zij je waarschuwen. Wanneer hier na een waarschuwing nog geen gehoor aan wordt gegeven, ontzeggen zij je de toegang tot de speeltuin.
 • Wanneer een toestel opzettelijk kapot wordt gemaakt of vernield, verhalen wij de kosten hiervan op desbetreffende ouder.
 • Samen zorgen wij voor een fijne en veilige speelplek. Wij gaan met respect met elkaar en met de toestellen om. Wij pesten niet, schelden/schreeuwen niet, doen elkaar geen pijn d.m.v. schoppen en/of slaan en maken niets stuk.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij jullie betalen?

U kunt bij ons pinnen of contant betalen. Let bij contante betaling wel op, wij nemen geen briefgeld groter dan €50.- aan. Ook is bijpinnen niet mogelijk

Hebben jullie een ander entree-tarief voor groepen?

Ja, bij groepen groter dan 20 kinderen,  bieden wij een gereduceerd tarief.

Kan ik de speeltuin afhuren voor bijvoorbeeld een communie of verjaardag?

Nee, dit is helaas niet mogelijk

Wanneer maken jullie bij slecht weer kenbaar of jullie open gaan?

Op de dag zelf, via onze Facebookpagina

Mogen honden mee naar binnen?

Nee, honden (of onder huisdieren) zijn niet toegstaan in de speeltuin. Met uitzondering van hulphonden.

Ik wil graag mijn eigen eten & drinken meenemen, mag dat?

Dit is niet wenselijk, omdat wij het als particuliere speeltuin juist doen van alle gegenereerde inkomsten.